Digitalisatie

Dit is mijn muzikale ‘archiefje’…

In alle hoeken en gaten van het huis vond ik videobanden, cassettes, Hi8- en DAT bandjes, Minidiscs, fotonegatieven, van alles… allemaal bewaard van lang geleden tot nu.

Oudste zoon Lloyd is in zijn vrije tijd maandenlang bezig geweest om alles te digitaliseren, hup de 21e eeuw in! En zo kwam ik ontelbare verrassingen tegen die ik lang niet gezien of gehoord had! De Soundmixshow, het Nationale Songfestival, AVRO’s Nieuwe Oogst… zelfgeschreven liedjes en heel veel andere dingen.

Ik besef dat die filmpjes, opnamen en foto’s voornamelijk waarde hebben voor mezelf, maar misschien vind jij sommige dingen ook wel leuk… en wil je met me meekijken. In deze blogs ga ik mijn herinneringen delen dus hou de sociale media in de gaten!

2 Comments
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Cora Ouwehand-Lassing
18 augustus 2019 18:38

Wat een geweldig verhaal….. Veel wist ik wel, maar ook veel nieuws gelezen!!! Wie weet zie(en of hoor) ik je nog een keer….. Hartelijke groet Cora.

error: